Badilli İlkokulu
Ağrı/Merkez Badilli Köyü

VİZYON

Ana hedefimiz çocuklarımıza Türkçeyi en güzel şekilde kullanmalarını öğretmektir. Öğrencilerimiz okulumuzda bulunmaktan gurur ve mutluluk duysun, gelecekte bir meslek sahibi, gelişen çevreye destek ve öncü, velilerimiz okulumuzda çocuklarına her türlü öğrenme fırsatlarının tanındığının bilincine sahip olsun. Yetiştirdiğimiz öğrenciler, hayatın zorlukları karşısında kendine yetebilsin, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, saygılı, vatansever, ülkesine ve milletine faydalı birer yurttaş olarak yetişmeleri en büyük hedefimizdir.

MİSYON

Bizler idareci, öğretmen, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkansızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. Yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için işbirliği yapan, sorumluluk alan, verimli çalışan bir ekibiz ve bunu inatla, süratle devam ettireceğiz. Akılcı, bilimci, çağdaş ve özgür bireyler yaratıcılıklarıyla, girişimcilikleriyle ve başarılarıyla yarının Türkiye’sini kuracaklardır.

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Normal öğretim

08:30 / 14:20

Okulumuz kalorifer ve soba ile ısınmaktadır

Ağrı merkeze 17 km olup servisle 20 dakika sürmektedir.

Ağrı/Merkez